Monday

Yes en sak bestämt i alla fall. Tydligen regnar det ju på måndag så jag och Frida bänkar oss framför tv:n klockan nio för att se på memento. :) Annars ska jag nog hitta på något att göra. (a) :'> Fota och bada i regnet.


/CF

Filmtips

Jag har nyss kollat på en film med familjen. "Resan till jordens medelpunkt" heter den. Man kunde se i både 3D och 2D. (; Jag har aldrig varit särskilt intresserad av det där med 3D men sjukt bra film. :) Perfekt  för en kväll med familjen.

Annars har jag frossat chips och funderat på måndagen. Min födelsedag, bam bam bam baam. :'o Ser i alla fall ut som att det ska regna, kollade på yr.no och torsdag ser ju ganska OK ut i alla fall. (; Nåja. Får lösa det där med soligt på något sätt. :)


/CF

Headern på plats!

Nu är den nya headern på plats. Jag är riktigt nöjd och det tog faktiskt inte så lång tid. Koderna är fixade och jag är nöjd med kombinationen av ljusblå, ljusrosa och gul. (; Hoppas ni tycker som jag. Nu ska jag nog ut och fota lite. Puss och hej!<3 (:


/CF

Think about it

Mwaha kom precis på att det är min födelsedag på måndag. Woho, undrar vad man ska hitta på då? (;
27/7 <3

Jag måste lära mig baka en tårta. (a) Ingen födelsedag utan tårta, that's it. Måste ändra bloggdesignen också? Kan inte ha den dryga mörka "dystra" som jag har nu. :'o Ingen sommar utan soool. Smiile dear sunshine! <3

Hmm... Nån mer än jag som tycket att gul, ljusblå och ljusrosa är en snygg kombination? Maybe not... Men jag ska försöka i alla fall. Gjorde nyligen en sån design faktiskt. Jodå.. Jag får testa.<3 (;

/CF

Yeyy

Purple eye, purple eye...

Nä shit vad länge sedan jag skrev. :'o Jag har helt enkelt inte orkat tror jag. I alla fall, nu är vårat lilla söta hus på auktion och jag hoppas det blir bra bud. (: Har nyss haft en tysk familj här som har kolla på huset.
Lägenheten i sundsvall är hur fin som helst, inuti. Utanpå är det bara tegel och svart tak. Själva lägenheten ligger på en grill, hmm.. I alla fall så har jag kollat på lite roliga saker att köpa (mohaha) och jag har rivit tapeter i huset vi kommer ha här på hammarn.

Köpte ett nytt objektiv som kom igår, ett Tamron AF70-300 mm Di macro. (: Jag sprang omkring och fotade hela dan. *Happy day!*
Men nu ska jag väl hitta på något annat. Puss och hej. <3 :)

/CF

RSS 2.0