Leeeess ...

Jag är så LESS på bloggens utseende, nu sitter jag och tänker så det knakar på hur jag ska få till kodningen (för det är ju inte min starka sida. :o) och hur jag ska designa det hela. (?) Nåja, photoshop är min avdelning och att leta hjälp på hemsidor om kodning är också min avdelning. ;D Så hejja mejj! Nu ska jag komma på en bra idé bara.. Funderar lite på spegel tema. (: Eller så gör jag jordens undergång och bara en superhjälteblogg kan rädda den! :'D *kasta den idén btw...* Nåja, jag är på riktigt flöm-skojj humör just nu och vill gääärna driva med någon. (a) Men som sagt, jag ska komma på en bra idé så fort som möjligt!

Shiet jag är trött (?) och busig. :'o Det är just så här jag blir när jag är trött. Sitter och fnissar för mig själv åt gamla minnen, som någon gång för länge sedan när jag skrattade åt ett skämt min kompis drog en vecka innan och som jag inte förstod förrän just mitt i våran lärares genomgång. Jag satt och gungade på stolen och började asgarva när jag kom på vad det var, och vips pang låg jag på golvet och var lite smått förvirrad. Men jag orkar inte skriva om alla mina .. eh.. Misslyckanden just nu. (: För det kan ta låång tid. Får berätta sen, nu ska jag fnissa vidare och smida planer och idéer. xo<3

Och förresten så har jag varit lite egotrippad idag, här kommer några bilder på ego mig före jag städade spegeln och efter. (a) (:


Ser lite drogad ut på efter bilden? :o Jag var nog väldigt trött, det är ansträngande att städa spegeln... :D

/CF

Alexander

haha, okej xD nu har jag kommenterat ;)

2009-06-07 @ 21:23:56
Hemsida/Blogg: http://www.Playlove.tk

Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0