Reegn...

Det har regnat heela dagen, nu har det slutat för en stund men det är mulet och tråkigt ändå. I alla fall, när det regnar finns det ju inte så mycket att göra så jag letade igenom några lådor och gissa vad jag hittade?
Jag hittade mina gamla kalle-anka pockets! Så nu har jag suttit och läst dom (jag erkänner att det inte är lika spännande som förut) och minnena bara forsar fram. Har ni också varit med om att ni har sett/läst mm. något som fanns i ert liv för länge sen och att ni helt plötsligt minns en massa saker om det? Usch, det känns som åratal sen!


Jaja, idag satt jag också och redigerade några bilder och ett exempel var en katt + en bakgrundsbild som jag tog på ett tåg (kommer inte ihåg vart det var). Jag tycker faktiskt att bilden vart ganska bra. (:
 +  =

Jag har också sprungit runt och tagit en massa kort på mitt nystädade rum. Jag har nyss upptäckt golvet. :o Nädå, men jag har i alla fall hittat en massa saker som jag letat efter i evigheter. (:
Men ni får inte se några bilder på mitt rum (Jag orkar inte lägga in dom, för många).<3 :) Bara på dom nya gardinerna, och några andra roliga saker ofc!
    
Mina fina medaljer. :o
  
Och gardinen! :D Samt något annat.. Jag vet inte vad... xD


 

/CF


Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0