Ont om tid

Oj oj, har inte skrivit på några dagarn nu, för att vara ärlig har jag inte ens hunnit sitta vid datorn. Har bla. varit på fotbollscup (fre), det gick ganska bra, vi slutade som 4:a. Vi for dit 15.30 och kom hem 02.00, så det vart en låång dag. Har inte hunnit ta igen tiden eftersom att jag klev upp tidigt igår morse och for till Sundsvall, där shoppade jag och mamma lite men ingen var på riktigt humör, jag var jättetrött och hon var ... hmm, ja på dåligt humör bara. Därför vart det bara två linnen och ett par byxor, tyvärr har jag inte tagit kort på dom men det kommer så småningom.

Nåja, måste tipsa alla om att min kompis Becka (http://thisisrebecka.blogg.se) fyller ju år på tisdag! Så ta och gratta henne. :)

Haha när vi var i Sundsvall köpte vi också tre "överrasknings-påsar" på Guldfynd. Det var en massa roliga smycken i, samt tråkiga. Men jag är nöjd med ett halsband som jag köpte där, för 59.50 kr. Jag blir så glad av det för det står "Happy" på det. Haha, jag ska fixa en bild på den också snart. Men jag är brydd ändå, jag som älskar att shoppa kläder. Ärligt talat så kollade jag knappt på något? Jag måste ju verkligen ha varit helt borta... Hmm... Aja, sen hittade jag och mamma en kul affär med kuddar, glas och sånt. Där köpte vi tre fina kuddar, några svarta fat, ett blått underlägg samt två blåa ljus. Allt det ska vi ha i vardagsrummet, och allt i turkos. Det fanns också gardiner men dom kostade 199/längd så vi sprang in på ikea istället och köpte två längder där för ca 187 kr. I alla fall så är jag jättetrött nu, har nyss varit på middag och det var rätt trevligt... Men men, nu ska jag nog se på film och äta lite kakor, helt enkelt vara väldigt onyttig. Vi hörs! :)


Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0