28909

Kom nyss hem från skolan faktiskt. (; Lång dag idag + bad på idrotten, sen gick jag och Maggan och åt på donken. Det gick väl rätt bra i alla fall, pluggade stenhårt inför provet imorrn på SO lektionen.Det har varit lite brist på uppdatering nu men det är bara för att jag inte orkar skriva när jag har tid. Men i alla fall såå igår åt jag en munk. :) (?) Annars latade jag mig mest bara. Har haft en sjukt intressant dag både igår och idag så jag tror att det får räcka såhär. :)


Kattungar <3

Dom är så söta. :'o Jag hälsade på hos en kompis som hade 4 stycken och jag lekte med dom nästan hela tiden tror jag. Värsta dissen mot henne men. Shit vad jag älskar kattungar. :D <3

259090945

Godmorgon allihopa! :) Nu sitter jag och Maggan och gör ett sista försök att lära oss fysiken helt. Det går nog bra hoppas jag. Men jag får väl skärpa mig och läsa lite på skolan också. (;


Väck med acne

Missförstå nu inte det här.<3 Jag skulle vääldigt gärna vilja tipsa om en jättebra acne kräm eller något men tyvärr. Det jag syftar på är ett sjukt enkelt sätt att ta bort finnar/leverfläckar/fränkar i adobe photoshop. Har testat lite med en bild här. :)
Såhär gör du:
OBS! Jag har adobe photoshop CS2 och vet inte om det fungerar med dom äldre versionerna.

Börja med att öppna din bild.

Sedan klickar du på verktyget jag visar ovan.
Håll sedan in ALT knappen och klicka på ett ställe med jämn hud.
Klicka därefter på det du vill ta bort.
Lampa & vattendroppar

Var ut och fotade lite, tog bla. den här lite häftiga bilden på lampan utanför dörren. (; Har redigerat den liite.


Retuschering

Letade reda på en bild på google och ändrade lite i hennes hy. :) Jag lovar, alla modeller har inte så perfekt hy utan retuschering och smink. <3


Nu är ju inte jag världens bästa på det här men jaja. Det där får duga! :)

 


Godmorgon!

Godmorgon allihopa.<3 Haha jag skulle kunna lägga ut en bild på mig just nu så får ni se hur fin jag är. Men det gör jag inte. :) Sitter och funderar på hur jag ska hinna tvätta idrottsbyxorna. Har idrott idag så "Lycka till Cornelia". I alla fall så tog jag den här bilden för en kvart sen. :)Men nu ska jag gå och äta frukost. Ha d bäst alla.<3 :)


Vita tänder - utan blekning

Haha jag hittade jättemycket tips för hur man redigerar snyggt i photoshop. Så därför testade jag. Alla blir ju sur ibland när man ser att tänderna inte är vita eller så på bilder. Så jag ändrade det på den här. Vad tycker ni? :)


Ny header på plats

Japp som ni ser på rubriken så är då den nya headern på plats nu. Jag vart faktiskt riktigt nöjd och underbarasötastesuper Frida och älsklingsgullungen Becka verkar också tycka det. :) Så den får stanna kvar där några veckor nu!


Men jag har ju som sagt mycket läxor.. Engelska, SO, fysik, tyska, matte(?) mm. så jag får nog träna lite på dom nu. :) Är det något bra program ikväll förresten?

Måndag 21909

Haha skola idag och fan vad segt det är och kliva upp på morgonen. Kanske bara är jag men ofta trycker man på den söta underbara knappen och får sova 10 min till. <333 Eller så hoppar man upp, glad som en lärka och springer in i köket och gör frukost. (?) Jaja, segt på skolan men jag klarade mig igenom. Har läxor och prov att plugga till så det lär ju ta upp en hel del av min sov-fritid. Bittert. Sedan var jag och Maggan var halvvägs hem när vi kom på att vi hade mer läxor så vi fick pallra oss tillbaka och hämta dom. Men nu sitter jag här och kan vara lat igen. (L)

I alla fall, ni kanske ser att jag ändrat lite här? Fick lite hjälp av underbarasötastesuper Frida så nu är det nya koder och sånt. Headern är inte klar än, vet inte riktigt hur jag ska göra. Det får väl bli en överraskning. :)
Nåja puss ha d bäst alla. <33RSS 2.0