MONSTER

"Godmorgon" allihopa, hoppas att ni har sovit gott, för det har i alla fall inte jag.
Jag vaknade runt 5-6 av att någon / något bet mig i armen. Skrikandes och med flaxande armar flög jag upp ur sängen och fick tag i min bok, som jag av någon anledning tänkte använda som vapen, för att upptäcka en lurvig liten sak med stora gröna ögon som pilade iväg ganska så snabbt ut ur mitt rum. Säga vad man vill om kattungar, men de skulle vara jävligt bra lönnmördare, och det kanske är dags att stänga dörren ordentligt när man går och lägger sig?

Idag är det mulet ute och allmänt tråkigt väder. Jag har en otroligt abstinens efter min kamera och det känns så skönt att jag ska få komma hem till den ikväll! För att roa mig har jag alltså suttit här och manipulerat olika bilder på konstiga sätt.

Jag måste också säga att vad otroligt irriterande att man måste ändrai HTML källkoden för att göra mellanslag i inlägget? :o Eller är det bara jag som behöver det? .. Irriterande i alla fall.

Weird
Men eftersom att att bilderna jag har haft så otroligt "roligt" med är väldigt brusiga, lägger jag upp den här istället. :)

Johanna - foto & musik

sv. Göttans :)

2011-04-10 @ 14:19:11
Hemsida/Blogg: http://shonali.blogg.se/
Julia

SV: Jag vet att du gjorde det och du är så duktig vännen :] <3

2011-04-10 @ 14:30:53
Hemsida/Blogg: http://iulia.blogg.se/
Frida

sv: Nää, jag orkade inte ladda hem Photoshop. ;)

2011-04-10 @ 14:39:36
Hemsida/Blogg: http://fridalautin.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0