Landsbygden är vacker

När jag tog de här bilderna måste jag säga att Hammarstrand ärligt talat är ett av de finaste ställen jag har fotat. Om man jämför med hur det ser ut i södra Sverige så är det definitivt mycket roligare att fotografera uppe i norrland, och då ska man helt klart bege sig till Jämtland! 

Det här är ett tidsinställt inlägg så just nu håller jag antagligen på att måla om mitt rum eller inbillar mig själv att jag ska orka göra det, och slappar framför tv:n istället.


Jobb

Nu har jag jobbat färdigt för den här gången, och det känns ju faktiskt ganska skönt hehe. Om ett tag tar jag bussen hem till mamma och ikväll blir det tacos som står på menyn, vilket kan vara riskabelt då jag upptäckt att jag är familjens matvrak. Men äta bör man annars dör man!


Morotsmuffins (?)

Sitter hemma hos mormor och morfar och tar det lite lugnt just nu. Jag har ärligt talat inte hunnit skriva något då jag har varit upptagen på annat håll. Men igår bakade jag iallafall "morotsmuffins" och de blev såå goda! Uppskattades av alla och det är definitivt något jag kommer göra om. Det är inte ofta jag klarar av att göra en smet ens, men den här gången gick det vägen (med liite hjälp iallafall). ;)

Bara för att hjälpa mig själv lite, nu när det är så himla fullt upp på dagarna, så kommer jag att börja skriva några tidsinställda inlägg då och då. :)
Om det är någon som känner för att baka egna morotsmuffins så lägger jag upp receptet här! (Hoppas det går att läsa, jag hade inte ork att skriva av allt).


RSS 2.0