Yran

Om ca. 2 timmar beger jag mig iväg till bussen mot Östersund med Anna & Rebecka. Det ska verkligen bli hur kul som helst och jag blir borta under hela helgen, så vi får se om jag hinner blogga eller inte. Eftersom att jag är en sån person som alltid lyckas packa för mycket, så får jag bara hålla tummarna för att jag kan klämma ner allt i min blåa lilla adidasväska. Även om min första tanke när jag köpte den var "Oh vad mycket det får plats", så visade det sig inte riktigt vara sant. Det är en toppenbra väska för skolan och småplock, men inte om man ska åka någonstans!

Canon EOS 600D + Canon EF 50mm F/1,8 II

Äntligen..

Så idag anlände äntligen kameran som jag beställde (för 8 dagar sen....), efter att det blivit lite strul. Men nu är den iallafall här. Det var från början tänkt att jag skulle köpa en Canon EOS 60D, men när jag upptäckte att EOS 600D var nästan exakt likadan, bara några tusenlappar billigare så blev det den! Jag hade tänkt lägga upp lite bilder på den, men eftersom att min gamla kamera inte ens går att starta längre så tänkte jag ta kort på den när jag får tag på någon annan kamera att göra det med, under tiden kan ni väl nöja er med bilder som jag tagit idag?

Förresten så beställde jag ju ett objektiv med kameran också, och det blev ett Canon EF 50mm F/1,8 II. Måste säga att allt är otroligt prisvärt och bra, speciellt objektivet. :)

Men, som alltid när man köper något blev det lite strul när jag skulle öppna mina bilder med Camera RAW, då det visar sig att den version jag har inte stödjer EOS 600D, vilket betyder att jag blir tvungen att ladda ner en nyare version, suck... Men det är ju som det är!

Kort sagt, idag anlände min nya kamera Canon EOS 600D, mitt nya objektiv Canon EF 50mm F/1,8 II och min nya kameraväska Lowepro Nova.. :)

Beställde förresten två saker till idag. Hehe!

Ny kameraa

Födelsedag

Så idag fyller jag alltså år! :) Kameran har lagt av totalt, och eftersom att det hade blivit strul så kommer inte den nya kameran förräns imorgon.. Sjukt irriterande, och ni får stå ut med min deprimerande brist på bilder.. :/ 

Till helgen ska iallafall jag och två av mina kära kompisar fara in till Östersund och gå på yran, och förhoppningsvis så kommer jag ihåg att ta en massa bilder att visa er. ;)

Nya designen uppe!

Nu har jag suttit och knåpat lite och äntligen är jag klar med det nya utseendet till bloggen, hoppas att det duger! :')Sticksjön

Flytten tog upp mycket tid och jag hann inte skriva något igår, men idag kunde man ta det lite lugnt och vi passade på att gå på en liten promenad runt sticksjön som ligger i närheten av lägenheten som vi flyttat till. :) Självklart tog jag med mig kameran och fotade lite (idag valde den att fungera). Min nya kamera kom dock inte i fredags så den anländer antagligen imorgon istället! :')


Flytt

Godmorgon allihopa! Idag beger jag mig tillbaka hem till Sundsvall för att hjälpa mamma med flytten. Vi har köpt en lägenhet i Granloholm och jag är ganska säker på att det kommer att bli en vääldigt lång dag..

Jag har faktiskt jobbat lite på ett helt nytt utséende till bloggen, och sakta men säkert så går det frammåt. Vi får se om jag hinner klart den här veckan. :)

Grönt öga

Universeum

Jag tänkte slänga upp några bilder från när jag var i Göteborg, och när jag kollade igenom bilderna jag fotat fastnade jag vid de som jag tog inne på Universeum. Det var hur kul som helst och kryllade av söta grodor, ormar, fiskar mm.. ;)
(Jag vet att bilden på sjöstjärnan är riktigt dålig, men den var så söt ändå)


Överraskning!

Det är så att under en längre tid har min kamera inte riktigt fungerat som den ska. Jag har kommit fram till att det inte har något med kommunikationen mellan objektiven och kameran att göra, det är inte något av batterierna som det är fel på, så jag kan bara anta att han håller på att ge upp. Det är trots allt en gammal modell och jag har haft den i flera år nu.

Så igår gick jag in på Dustin.se och klickade hem en helt ny kamera, ett objektiv, ett UV filter och en ny kameraväska! Jag är så spänd och förhoppningsvis så anländer allting antingen på fredag eller måndag. Vilken kamera det är får ni dock inte veta förrän jag fått den, haha. ;)

Fjärrutlösare

Lat

Har varit otroligt lat på sistone och såkallat "tappat suget" för att blogga (jag ber om ursäkt för det). Men jag hade faktiskt tänkt ge det ett försök igen! Långt in på sommarlovet nu iallafall och jag kan ju inte direkt påstå att det har varit väder för att ligga ute och sola hela tiden, speciellt inte idag då det regnar och är uppehåll om vartannat. I vilket fall som helst så har min mamma bett om lite svartvita bilder att hänga upp på väggen, så jag letade igenom (otroligt nog) hela hårddisken bara för hennes skull (och det är i princip vad jag har tillbringat dagen med att göra). ;)

Kollage

RSS 2.0