Äntligen..

Så idag anlände äntligen kameran som jag beställde (för 8 dagar sen....), efter att det blivit lite strul. Men nu är den iallafall här. Det var från början tänkt att jag skulle köpa en Canon EOS 60D, men när jag upptäckte att EOS 600D var nästan exakt likadan, bara några tusenlappar billigare så blev det den! Jag hade tänkt lägga upp lite bilder på den, men eftersom att min gamla kamera inte ens går att starta längre så tänkte jag ta kort på den när jag får tag på någon annan kamera att göra det med, under tiden kan ni väl nöja er med bilder som jag tagit idag?

Förresten så beställde jag ju ett objektiv med kameran också, och det blev ett Canon EF 50mm F/1,8 II. Måste säga att allt är otroligt prisvärt och bra, speciellt objektivet. :)

Men, som alltid när man köper något blev det lite strul när jag skulle öppna mina bilder med Camera RAW, då det visar sig att den version jag har inte stödjer EOS 600D, vilket betyder att jag blir tvungen att ladda ner en nyare version, suck... Men det är ju som det är!

Kort sagt, idag anlände min nya kamera Canon EOS 600D, mitt nya objektiv Canon EF 50mm F/1,8 II och min nya kameraväska Lowepro Nova.. :)

Beställde förresten två saker till idag. Hehe!

Ny kameraa

My Vestlund

Härliga bilder, verkligen!!

2011-07-29 @ 13:57:06
Hemsida/Blogg: http://myvestlund.blogg.se/
drömmar, fotografi och verklighet ♥

Härligt att kameran äntligen anlänt, otroligt fina fotografier du fått till också! (:

2011-08-04 @ 15:19:40
Hemsida/Blogg: http://fingerborg.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0