Vinnaren

Nu har jag och min kära vän Rebecka klurat en stund och vinnaren i fototävlingen blir: 

Splinidora.blogg.se med motiveringen,

Min familj har sålänge jag kan minnas varit fotointresserad. När jag var sex år fick jag min första kamera, en Nikon Coolpix L4. Behöver jag säga att den används flitigt än idag? Iallafall, när jag var mindre förstod jag mig inte på mina föräldrar som tyckte att det var så roligt att fotografera. Då var jag ca sex år, nu är jag tolv och ett halvt. Det senaste halvåret har jag börjat att använda kameran mer och mer. Nu kan jag knappt gå hemifrån utan en kamera, rädslan för att missa ett fantastiskt fotarögonblick är för stor. 
Det var bakgrunden till mitt fotointresse, så orkar du inte läsa kan du hoppa hit.

Igår frågade min lärare mig vad jag ville bli när jag blir stor. Jag svarade fotograf. Då undrade han vilken sorts fotograf jag ville bli. Det hade jag faktiskt inte tänkt på så mycket, men när jag väl gjorde det var "porträttfotograf" det enda som dök upp i mitt huvud. Varför då då?
Jo, för jag tycker att människor visar känslor som man kan känna igen sig i, och känslor är för mig svåra att fånga på bild + att jag tycker det är kul. Därför vill jag jättegärna vinna en trådutlösare från twspelsweb.com.

Här är vinnarbilden, och tack till alla som deltog!
Vinnare

Rebecka - fotoblogg

Hehe, det var ett bra val, tycker jag :D

2011-05-17 @ 23:08:45
Hemsida/Blogg: http://rebeckasfoto.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg min blogg?

Din e-postadress: (Publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

RSS 2.0