Njuter av snön!

I förrgår kom den första snön för i år, därför passade jag på att skicka kameran till min mor så att hon fick knäppa lite kort på mig. Lättare sagt än gjort, det slutade med 30 bilder helt ur fokus och 10 halvfokuserade / mörka.. Men vad ska man begära egentligen.


Canon EOS 600D, Canon EF 50mm f/1,8

Kämpar hårt


Canon EOS 600D, Canon EF 50mm f/1,8

Sitter och njuter av lejonkungen samtidigt som jag kämpar hårt för att få till ett någorlunda okej portfolio. Har tillbringat de senaste två dagarna hemma i två olika ändar av våran tre-sitsiga soffa, surmulen i väntan på att må bra. 

Vädret har varit vad man kan kalla förjävligt (!!). Ärligt talat, vars fan är snön? Inte ens hemma i jämtland har snön fått fäste, helt otroligt ju. Det är bara fuktigt, blåsigt och mulet, med andra ord så är det i dessa lägen man märker att man bor vid kusten.

Nu ska jag iallafall återgå till min soffhörna och ägna mig åt portfoliot igen..

The fog surrounds you..

Canon EOS 600D, Canon EF 50mm F/1,8

Sova i sin egen säng

Det bästa med att komma hem är att få sova i sin egen säng, utan tvekan. Även om jag hade det roligt i Stockholm så känns det skönt att vara tillbaka.

Helgen spenderade jag med min kära vän Frida, som numera bor där nere. Vi tillbringade lördagen med att gå på stan, käka (ett antal gånger..) och sedan gick vi på bio och såg Breaking Dawn. När Twilight kom ut var det direkt en av mina nya favoritfilmer, vilket New moon också var för den delen, men Eclipse blev jag så grymt besviken på så jag gav upp hoppet om dem där filmerna. I vilket fall som helst så måste jag säga att filmen var över mina förväntningar, lite mycket gulli-gull kanske men det är ju en sån film. Den var faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle vara och jag tycker absolut att ni borde se den. I vilket fall så antar jag att min "Twilight-hysteri" kanske är på väg tillbaka, who knows..?Skolan har bokstavligen spytt ut läxor och prov på senaste tiden så därför är jag tyvärr inte så aktiv. Nu ska jag iallafall återgå till min magsjuka skola och mina läxor. Although, ikväll tänker jag minsann sova i min egen säng igen.

Tuff tuff tåget

Canon EOS 600D, Tamron AF 70-300mm 4-5;6 DiMACRO

Detta är ett tidsinställt inlägg så just nu sitter jag antagligen på tåget påväg ner till Stockholm. Vi åker från Sundsvall kl 04:55 och beräknas vara framme klockan 09:00. Kursen börjar direkt klockan 10:00 och håller på fram emot kvällningen, vilket betyder att det kommer bli en lång och jobbig dag för min del.

Kommer antagligen inte att hinna skriva något här på bloggen så Godmorgon, goddag och godnatt på er!

Stockholm

Canon EOS 350D, Tamron AF 70-300mm 4-5;6 DiMACRO

Imorgon bär det alltså av till Stockholm där min skola erbjuder en tvådagarsutbildning för mig och 5 andra elever. Utbildningen går ut på att man ska lära sig mer om ledarskap och olika sätt att kommunicera med människor. Jag ser helt ärligt fram emot det och tror att det kommer bli kul.

På fredag kväll när det egentligen är meningen att vi ska åka hem igen kommer jag att hälsa på min kära vän Frida och stanna hos henne till söndag. Soo exciting.. ;)

Porträttfotografering


Canon EOS 600D, Canon EF 50mm F/1,8, 2x Electra Cadet 300, Guldparaply samt softbox.

Slog upp studioutrustningen i vardagsrummet och fotade min fina mamma igår. :)


Bilder från Cypern

Här kommer några bilder från Cypern. :) Eftersom att jag tog över 600 bilder så får ni nöja er med dessa.


Vidöppet på kulturmagasinet


Canon EOS 600D, Canon EF 50mm F/1,8 II

Bilderna från cypern har dröjt länge, och tyvärr har jag inte hunnit retuschera dem ännu då jag har väldigt fullt upp på dagarna. Skall dock försöka hinna med det idag! :)

Det var exakt 1 timme och 22 minuter sen jag släpade mig upp ur sängen nu, på en lördagmorgon. Erkänner lätt att jag gärna skulle göra som min lata katt ovanför. Although, samtidigt så känner jag mig nästan som något slags helgon, eller så kanske jag är "stålkvinnan", hon som klarar alla tuffa situationer..

Fast nä, egentligen är det så att jag ska ner till kulturmagasinet och hjälpa till eftersom att de har vidöppet idag. Jag ska även vara någon sorts representant för ungdomsrådet som jag nyligen gått med i. Det blir nog ganska roligt att se vad som händer.

I vilket fall som helst så ska jag försöka fixa bilderna ikväll, om jag hinner. :)

Home sweet home!

Fama Gusta (Ghost town)
Canon eos 600D, Tamron AF 70-300mm 4:5,6 DiMACRO

Nu är jag hemma efter en intensiv, men trevlig vecka på Ayia Napa (Cypern). Vi har sprungit runt bland affärer, åkt parashoot gliding, låtit fiskar äta på våra fötter och andra konstiga saker. Ska jag vara ärlig så känns det riktigt skönt att få komma hem och jag är fruktansvärt trött. Därför blir detta bara ett kort hej så lägger jag in bilder från resan imorgon!

Godnatt allihopa!


RSS 2.0