Taggar inför utlandsresan

Canon eos 600D, Canon EF 50mm f/1,8 II

Det känns otroligt skönt att få komma bort ett tag och bara ta det lugnt, med andra ord, ett välbehövt lov. Förresten så har jag nyss insett hur fruktansvärt jobbigt det är att packa. Allt ska med och det blir bara en enda stor röra! Som tur är så har jag en stor väska iallafall..

Såå innan jag far har jag bjudit hem några kompisar för att käka middag, se någon film och bara ha det lite sådär mysigt! Klockan 18 anländer dem (förhoppningsvis) så jag tror att det är bäst att jag börjar röja upp lite här.

Suddenly, reality strikes you..

För nu är det bara 4 dagar kvar tills jag sitter på flyget (uschuschusch) på väg till Cypern! (yeyeye) Jag växlar mellan nervositet inför att klara av packningen till ett coolt lugnt där jag sänker mina ögonlock en halv millimeter bara för att se extra macho ut för att sedan helt plötsligt bli till ett vrak med ångest inför flygresan. Men det ska allt gå bra och jag är grymt taggad! Har nyss fått hem ett 36 GB minneskort som jag hoppas kommer räcka under veckan som går, i annat fall har jag mina andra två på 4 GB..

I vilket fall som helst så sitter jag och göra läxan, på riktigt faktiskt. Det är en uppsats som ska vara inlämnad om exakt 2 timmar och 51 minuter.. Vi har haft tre veckor på oss att skriva den, så man kan ju inte klaga direkt. Men nu ska jag återgå till mitt skrivande och önska er en trevlig kväll!


A beautiful sunset

Canon eos 600D, Tamron AF 70-300 f/4-5,6 DiMACRO, FLD-filter

Bilden är tagen under en bussfärd hem ifrån Ume.

Sugar-faces

Sitter hemma hos pappsen och har lite småtråkigt atm. Har nyss kikat på Micke & Molle 2 med förstnämnde och min kära lillebror. Söt film, men 1an är så otroligt mycket bättre!

I vilket fall som helst så spanade jag in en stor låda med pennor på brorsans rum. Duktig som jag är så grabbade jag tag i dem och snodde lite sockerbitar från skafferiet innan jag satte mig ner på mitt rum och började knåpa ihop lite konstiga saker, vilket resulterade i det här.


Bokstäver till väggen

Fick ett riktigt impuls-ryck på väg hem från skolan idag och bestämde mig för att fixa några snygga bokstäver och knåpa ihop en text som jag sett på weheartit.com. Så jag traskade in till akademibokhandeln och köpte lite svart papper och häftmassa!

Allt som allt så satt jag nog i 4 timmar och knåpade med det här medan jag lyssnade på en massa bra musik på vansinnigt hög volym. Först skissade jag ut bokstäverna, sedan klippte jag ut dem (vilket tog väldigt lång tid), sen sorterade jag dem och satte upp dem på väggen, och det fick jag göra om flera gånger eftersom att det blev snett *sigh*.. Men nu har jag iallafall nått ett helt okej resultat och orkar inte försöka göra det bättre haha.


The Dark Knight

Ohh what a day! Haha, nä, men den här dan har faktiskt varit längre i mitt huvud, än vad den egentligen varit. Jag "slet som ett djur" på skolan från 08:15 till 13:25 (hehe, jag vet, det är jättelänge..) och sedan traskade jag iväg till donken, nyttig som jag är och duktig nog att se till att upprätthålla mina "nyttighets-standards".

I vilket fall som helst så traskade jag hem efter detta, ringe pöjken min en snabbis och sen la jag mig i sängen! Så jäkla skönt, har nog sovit iallafall 3 timmar, kanske.. Förhoppningsvis kan man somna inatt ändå!

Kvällen hade jag tänkt spendera med en *host* "klassiker" (som inte är en särskilt gammal alls?). The Dark Knight är en uppföljare till Batman Begins och släpptes 2008. Eftersom att jag går teknik, är nörd och enlight andra också en "pluggis" så är det självklart att jag måste spana in den, vilket jag redan gjort ett antal gånger hehe, men bra filmer ska ses flera gånger!

Denna film rekommenderas iallafall starkt! Ha en underbar kväll allihopa, det tänker jag ha. ;)


Mysigt med varm choklad

Nu ska jag ta och sätt mig med läxorna och en kopp varm choklad med grädde och två supersmaskiga mackor! Finns det något bättre än det? Ja, inte läxorna utan chokladen då..

Ny header!

Tyvärr så har jag ju varit otroligt oaktiv på senaste tiden. Inte riktigt orkar eller brytt mig om att blogga, så för att peppa mig själv lite har jag fixat en helt ny "outfit" till bloggen!
Vad tycks? ;)


RSS 2.0